Om oss

Hanssen Maskin er en maskinleverandør med utvalgte kvalitetsprodukter levert med personlig kundeservice. Vi tilbyr en helhetservice med kundebesøk, vedlikehold og vinterlagring for robotgressklippere. Vi er faglig sterke og har lang erfaring i bransjen, og vårt mål er at du skal kunne bruke maskinen og overlate resten til oss. En helhetsløsning som gjør at du ikke behøver ha kunnskap eller kunne skru og fikse selv. Vi ordner både det tekniske og praktiske slik at du bare kan bruke din maskin til akkurat det du behøver den for.

Robotgressklippere fra Honda og Husqvarna er blant våre hovedområder, og her hjelper vi deg helt fra starten med innkjøpet og i årene som kommer med en totalavtale for drift og vedlikehold.

Er du usikker på hvilken robotgressklipper akkurat du behøver kommer vi hjem til deg og befarer området slik at vi kan anbefale rett robotgressklipper som dekker dine behov og ønsker. Når du er vel igang med din klipper tilbyr vi vinterlagring. Vi både henter- og bringer vi din robotgressklipper for vinterlagring som inkluderer rengjøring, service og oppdatering av programvare. En komplett tjeneste for deg og din robotgressklipper.

Velkommen til en litt mer personlig handel hos Hanssen Maskin – Både leverandør og samarbeidspartner for deg og dine maskiner! 

Fokus på deg. Alltid.

Vi tror på gammelmåten. Hos oss får du en mer personlig- og samlende helhetservice. Vi vil kun ha fornøyde kunder.

Autorisert forhandler

Vi tilbyr en rekke produkter fra omtrent 10 forskjellige produsenter. Vi er autorisert, så vær trygg på at du er i gode hender.

Gratis befaring

Når nødvendig vil vi møte deg hjemme eller på din arbeidsplass for å få en god forståelse av hva du trenger.

Vår kontaktperson

Herleif Hanssen

Herleif Hanssen

Daglig Leder

Herleif har lang erfaring i denne industrien, og med hans kompetanse kan vi tilby våre lokale tjenester med høy kvalitet. Når du handler hos oss vil du komme i kontakt med Herleif direkte, og dersom du opplever problemer vil du alltid kunne kontakte han direkte. Ta kontakt i dag for å begynne et godt samarbeid.

Spørsmål? Ta kontakt med oss!

Besøksadresse:
Strandveien 112
9300 Finnsnes

Ring oss når som helst på  400 02 148